Så här såg min frukost ut i morse. Det är varken nyttigt eller nån trendgrej utan bara världens godaste - rabarberkräm! Jag har fått lite knäppen på det här just nu, och det kommer förmodligen bli en kräm-sommar för min del, precis som när jag var liten. Det går så himla enkelt att koka ihop på ett par minuter, och efter ett par gånger så lär man sig vad man gillar i både konsistens och sötma: - 2 rabarberstänger (räcker till ungefär 2-3 portioner) - Jag brukar ta ca 3 msk socker, då blir det inte allt för sött, jag gillar när det är surt och syrligt. Men smaka er fram! - Ta lite vatten i botten av kastrullen, 1-2 msk brukar räcka och ta inte för mycket, skala rabarberna och skiva dem. Koka upp dem tillsammans med sockret som man strör över. - Blanda ca 1 msk potatismjöl i ett halvt glas kallt vatten. - När rabarbern är mjuk, ta av den från kastrullen och stäng av plattan. Därefter rör man ner vattnet med det utblandade potatismjölet samtidigt som man rör. Här kan man välja hur tjock man vill ha den, men jag gillar när den inte blir så klistrig. För att få till det lite extra! - Så kan man addera lite vaniljstång, eller kardemumma eller blanda hälften rabarber och hälften jordgubbar. Och man måste ha lite riktig grädde på toppen. MUMS!