Jag lade upp den här bilden på min middag på Instagram här om dagen, och fick många frågor på receptet. Så här kommer det, en favorit i repris på det här, som är en av mina favoritmiddagar. Jag tar alltid Salmalax, som skivas som sashimi, i något tjockare skivor. Just här har jag varvat skivorna med avocado, men det gör man som man vill. Jag gör olika uppläggningar varje gång. Sen har jag gärna en mix i botten eller till med gurka, sojabönor, ibland mango, eller ärtskott, ja mixen till är det man tycker är gott. Tricket är såsen, så här kommer världens bästa thaisås: (jag måttar på känsla) Den består av tex. avokado-olja, riven ingefära, färsk hackad vitlök, hackad färskt koriander, saften av lime och soja, man kan också ha i lite fishsauce eller gyozasås. Häll över allt och toppa med lite hackade cashewnötter, eller rostade sesamfrön, gärna blanda vita och svarta. Det kan oxå vara gott med något krispigt på som kokosflakes eller rostad lök. Pröva er fram, jag lovar det blir snabbt en favorit!