Inför den här helgen har jag och Nils gett oss på en ny variant av pizza. Pizza kan vara både kul och gott som efterrätt! Vi ska köra den här favoriten till helgens mello-mys men är tex. lika kul för barnkalaset. Vi använder oss av Fontanas förgräddade och stenugnsbakade bottnar, som gör att det både går snabbt och enkelt att få till perfekta pizzor. Då är det bara det roligaste kvar - att välja sina favoriter att lägga på pizzan. Nils och jag valde tillsammans grekisk yogurt, sen färsk mango, hallon och pecannötter, sen in i ugnen i 5 minuter. Slutligen ringlade vi på lite sirap för extra lyx! Här hittar ni även mitt tips på en god vegetarisk pizza. Här kan ni tillsammans med Mama dessutom tävla och vinna en egen pizzafest till hela familjen! // <![CDATA[ function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace("/impression/","/impression/"+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr("http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/drmip/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/207442568"); // ]]>