Förra helgen lade jag ut den här mumsiga frukosten på min Instagram, som jag brukar förbereda den dagen innan. Jag delar gärna med mig så att ni kan testa det nu i helgen! För att vispa kokosmjölk eller kokosgrädde är bland det godaste som finns! Det funkar till allt & är ett veganskt & sockerfritt alternativ. Tricket är dock att den ska vara riktigt kall när man vispar! Kokos i tetra är det som funkar bäst. Jag brukar ställa in den i frysen en stund, så att kokosen separerar från vätskan. Sen häller jag bort vätskan & vispar bara det som är tjockt - sen är det bara att vispa som vanlig grädde, så att den tjocknar. Gör det inte det, ställ in skålen i kylen en stund & vispa sen igen när den är riktigt kall, då funkar det! Därefter häller jag över grädden i en bruk & blandar i chiafrön, ca 1-2 matskedar & rör om ordentligt. Jag låter det stå över natten i kylskåpet. Plockar fram till frukost, toppar med färsk mango & kokosflingor. Både jag & barnen älskar det!