Jag gillar att ha rostade nötter vid sidan om, som man får strössla på själv för extra krunch. Alltid avocado som skivas tunt, toppa med chiliflakes & koriander. Såsen - är enkel! Bara blanda fetaost & cremefrech, lite pressad citron & toppa med svartpeppar & olivolja. Den är salladen är mangold från vår trädgård, blandad med en annan röd sallad från våra odlingar. Toppar gör jag med persikor & smulad buffelmozzarella. Nej det är faktiskt ingen efterrätt, men jordgubbar är så gott att ha i mat! Här tillsammans med tryffelburrata. En blandad grönsallad av olika sorter. Jag brukar oxå toppa med lite grönkål. När du har skivat grönkålen, blanda i lite olivolja & soja - sen knådar du bladen tills de blir mjuka, det blir såå gott! Toppar gör jag med hallon. Den här salladen passar fint till fisken. Riven fänkål, skivade sockerärtor, dill och massor av citron. Laxen bakar jag av på grillen i formen. Toppad med skivad fänkål, citron, olivolja & dill. Längst ner ser ni en fetaost som jag har gjort i ungen. Jag lägger i kvisttomater & några hela vitlökar. Ringla över rikligt med olivolja och lite svartpeppar. In i ungen tills den får färg, ca 15 min på 220 grader. Det är så roligt att få fantastisk respons på mina sociala medier! Man märker verkligen när ni gillar något, så låt gå! Självklart ska jag dela med mig av alla olika sallader som jag la upp på min Instastory igår på Instagram. Här får ni se några av de sallader jag brukar göra, det är bara att ändra och justera som man vill och full frihet för fantasi! Det finns inga egentliga recept, jag tar det jag gillar, testar nya smaker och smakar mig fram. Jag älskar att laga mat, när jag har tid för det. Jag gillar dessutom att odla mycket av det jag bjuder på själv, det är lyxen med att bo som vi gör. Så när det bjuds på ljumma sommarkvällar så vill jag ta vara på varenda en och dela dem med våra vänner!