Eftersom jag just nu har mer tid hemma är det till att använda fantasin tillsammans med barnen & göra goda och roliga saker som hela familjen tycker om. En sak som sällan prioriteras är att baka, även om det är både kul & gott! Därför svängde jag ihop det här bananbrödet i lördagsmorse. Det är nyttigt, glutenfritt, enkelt & går så otroligt snabbt! Dessutom kan man toppa det med sina egna personliga favoriter. Godast är det givetvis nybakt, så där när det ryker med lite smör på, eller jordnötssmör. Det håller bra i många dagar och är lika gott då. Mums för hela familjen! Receptet tog jag här från bästa Edita/Foodjunkie & härligt att jag även lyckats inspirera Susanne att baka det för första gången. Testa ni med! 3 st bananer,mogna 2 dl mandelmjöl 1 tsk bakpulver 3 ägg 1 tsk salt Strö en form, jag tog bakplåtspapper. Ugnen på 200 grader / 30 min ska kakan vara inne. Rör ihop alla ingredienser till en slät smet, rör i 2dl havregryn i formen/smeten om man vill, eller nötter mm. Toppa med vad man önskar!